Inbraakpreventie

Stijlplus voert al jaren strijdt tegen de inbrekers met gecertificeerd hang- en sluitwerk. Wij zijn op de hoogte van de laatste inbraaktechnieken en beschermen jou en je woning zodat je met een gerust hart de deur op slot kunt draaien als je gaat slapen of op vakantie gaat.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Één sleutel voor het hele huis

Onze inbraakpreventie

Raam- en deurbeslag

Met raam- en deurbeslag kan je de graad van beveiliging verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een anti-kerntrek schild, maar kan ook een esthetisch doel hebben. Stijlplus biedt een ruime keuze in raam- en deurbeslag.

Deursloten en meerpuntsluitingen

Goed hang- en sluitwerk is zodanig inbraakwerend kan de kans op een geslaagde inbraak met wel 90% verminderen. Stijlplus heeft een ruim assortiment inbraakwerende sloten.

Cilinders

Een cilinderslot is de basis van je deurbeveiliging. Je cilinder draait d.m.v. je sleutel het cilinderslot open. Er zijn veel verschillende soorten cilinders op de markt. Wij adviseren je graag.

 

Kluizen

Welke persoonlijke eigendommen wil je behoeden voor diefstal of brand? Kies de juiste kluis met hulp van onze specialisten. Laat je goed informeren over certificering en kwaliteitslabels.

 

Zakelijk en Sluitplannen

Op zoek naar een zakelijke oplossing, bijvoorbeeld voor een VvE? Ook voor het laten maken van sluitplannen ben je ook bij Stijlplus aan het goede adres.

Je smartphone is de sleutel.

Gemakkelijke mobiele toegang voor je woning, garage, bedrijf, vakantiewoning of poort. Wij hebben hebben een breed assortiment aan digitale toegangsoplossing voor iedere deursituatie. Met bijvoorbeeld de DOM Tapkey app kun je de deur openen en sluiten. Andere veilig autoriseren via een Tapkey ID of Transponder Tag. 

Verhuur je kamer, appartement of huis veilig en houdt de toegangscontrole volledig in eigen hand.