Accessoires

Maak je kast compleet met de accessoires van Stijlplus. Met een goede garderobelift kun je de hoge delen van uw kast ideaal benutten. De schoenenrekken zijn ideaal om je schoenen geordend te houden. En met stijlvolle LED-verlichting volledig geïntegreerd kun je makkelijk vinden wat je zoekt.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Overal in huis te plaatsen

Hoge kwaliteit voor de juiste prijs

Onze accessoires

Uittrekplank

Heel praktisch als je je accessoires even wilt neerleggen tijdens het omkleden. De uittrekbare plank is perfect als je je schone wasmand op een makkelijke hoogte wilt uitruimen.

Lades

De lades worden op maat gemaakt in het interieur. Lage lades met inzetstukken voor uw sieraden of hoge lades voor uw ondergoed. Een lade verhoogt je gebruiksgemak aanzienlijk en geeft een luxe uitstraling.

Garderobelift

Een kledinglift ofwel garderobelift is ideaal om kleding in de kast op grotere hoogte overzichtelijk op te kunnen hangen. Waarna met behulp van de trekstang de kleding naar beneden getrokken kan worden zodat deze binnen handbereik komt.

LED-verlichting

Stijlvolle LED-verlichting, volledig geïntegreerd in je garderobe, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Diverse mogelijkheden voor LED-Strips, plafondlampen met afstandsbediening of een oog in de plint. Vraag naar de mogelijkheden aan onze adviseurs.

Onze projecten