Draaideurkast

Met een draaideurkast creëer je een unieke kast op zichzelf of integreer je met behulp van onze stalen de draaideurkast in het interieur. Een vrijstaande draaideurkast geeft een extra dimensie aan je woon- en slaapkamer. Samen met de specialist van Stijlplus ontwerp je een eigen unieke kast volledig afgestemd op jouw voorkeuren en persoonlijke smaak.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Overal in huis te plaatsen

Hoge kwaliteit voor de juiste prijs

Onze draaideurkasten

Combinatie

Een combinatie van open interieur met een draaideurkast behoort tot de mogelijkheden.

Unieke kleuren decors

Stijlplus heeft een uitgebreid assortiment afwerking en kleuren collectie om het interieur en de bekleding van de deuren aan te passen aan je persoonlijke wensen.

Overzichtelijk

Om volledig overzicht te hebben over uw garderobe, kunt u een draaideurkast in één keer helemaal openzetten. Als u de deuren een zetje geeft, en ze met softclosing zachtjes sluiten, vormt de kast een mooi, aaneengesloten vlak van strakke deuren.

Schuine wanden

Schuine wanden zijn incourante ruimtevreters. Wij bieden diverse oplossingen voor schuine wanden, ongeacht de maten en richting van de schuinten. Onder een schuinte naar achteren of opzij kunnen we draaideurkasten kwijt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze projecten