Inloopkast

Een inloopkast is de droom van veel mensen. Al je kleding en accessoires ruim en overzichtelijk opgeborgen. In een aparte kamer, aangrenzend aan je slaapkamer of in je slaapkamer afgesloten met schuifdeuren. De inloopkasten van Stijlplus kunnen helemaal op maat worden gemaakt.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Overal in huis te plaatsen

Hoge kwaliteit voor de juiste prijs

Onze inloopkasten

Open inloopkast

Met een open inloopkast heb je perfect overzicht over al je favoriete schoenen, kostuums, kleding en ander textiel. Het geeft bovendien meer beleving van ruimte. Het interieur van de kast zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Inloopkast met schuifdeuren

Met schuifdeuren in je inloopkast blijft je kleding beter vrij van stof en verberg je makkelijk een rommelige kast. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van open kastdelen en kastdelen met schuifdeuren.

Een eiland

Een echte luxe van een inloopkast is een centraal eiland. Het eiland kan worden gebruikt om jouw spullen op te leggen of om jouw kleding te ordenen en op te vouwen, maar het kan ook dienen als extra opbergruimte. Voorzie het eiland van een aantal lades zodat je al jouw accessoires, juwelen en andere schoonheidsartikelen binnen handbereik hebt.

Onze projecten