Interieur

Een interieur is bepalend voor het gebruiksgemak van je kast. Heb je veel kleding maar net zo veel schoenen? Een trouwjurk én grote bakken met fotoalbums of het speelgoed van de kinderen? Samen met de adviseur van Stijlplus bedenk je de perfecte indeling van de kast zodat je er alles in kwijt kunt.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Overal in huis te plaatsen

Hoge kwaliteit voor de juiste prijs

Het interieur voor

Schuifdeurkast of draaideurkast

Na de juiste indeling van het interieur maak je de keuze voor een open interieur óf je maakt er een schuifdeurkast of draaideurkast van.

Wasmachine

Plaats je wasmachine wat hoger zodat de vulopening zich op armhoogte bevindt. Waarom? Zo hoef je je niet meer te bukken om de machine aan te zetten, te vullen en leeg te maken! Dit maakt de was veel minder zwaar. Daarnaast kun je onder de wasmachine nog een opbergmeubel op maat installeren met een uittrekbaar plank om het jezelf nog een beetje makkelijker te maken. Zie jij het anders? Wij denken graag met je mee!

Hoekkasten

Stijlplus heeft slimme hoekoplossingen zodat we elke ruimte optimaal kunnen benutten. In combinatie met draai- of schuifdeuren een unieke combinatie.

Speciale wensen

De mogelijkheden gaan steeds verder. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ook een klein draaideurkastje boven het witgoed, een bureau of mooi meubel speciaal voor cd’s met bijpassende planken.

Accessoires

Stem je kast volledig af op jouw opbergwensen met planken, lades en ophangmogelijkheden. Daarnaast heb je keuze uit handige accessoires als een schoenenrek of uittrekbaar broekenrek.

Onze projecten