Cilinders

Een cilinderslot is de basis van je deurbeveiliging. Met de sleutel draait je cilinder het cilinderslot open. Het aanbod cilinders is enorm dus het handig om je wensen op een rijtje te zetten. Wil je dat je deurbeveiliging voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen? Dan kies je voor een SKG*** cilinder. Deze cilinders zijn beveiligd tegen de populaire inbraakmethodes zoals kerntrekken en de klopsleutelmethode.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Één sleutel voor het hele huis

Onze cilinders

Gecertificeerde sleutels

Cilindersloten met certificaat zijn voorzien van een patent die zou moeten voorkomen dat de sleutel ongeoorloofd na gemaakt kan worden zonder dat de eigenaar van het systeem daar weet van heeft. Bij een merkpatent is het niet toegestaan om een sleutel na te maken. Dit is redelijk vergelijkbaar met het na maken van kleding. Het is niet toegestaan, maar het gebeurt wel. Het namaken van sleutels waar een technisch patent op rust ligt een stuk complexer. Door dit technisch patent mogen sleutelblanc-fabrikanten deze blancs niet namaken. De sleutel specialist kan dus niet aan de desbetreffende sleutel komen als hij geen erkend dealer is van dit specifieke merk. Patenten gelden meestal zo’n 30 jaar. De ontwikkeling van een cilinder slot en de keuring hiervan nemen meestal ook een paar in beslag, dus de effectieve looptijd van zo’n patent is circa 25 jaar.

Gelijksluitend

Je hebt waarschijnlijk meerdere deuren in je huis. Elke deur kan geopend worden met één en dezelfde sleutel wanneer je gelijksluitende cilinders hebt (ook wel gelijkluidende cilinders genoemd). Als je sleutels slechts 1 deur kunnen openen, wordt dit monosluitend genoemd.

De meeste cilinders die wij verkopen, kunnen wij in onze werkplaats gelijksluitend maken. Wij assembleren de cilinders op bestelling en zorgen ervoor dat de sleutels die je geleverd krijgt passen op alle cilinders die je ontvangt. Zo heb je niet langer een grote rammelende sleutelbos, maar kan je met 1 sleutel al je deuren openen.

De combinatie is de sleutel

Het totaalpakket aan inbraakwerende producten bepaalt de beveiligingsgraad van je woning. Investeer je in een SKG*** meerpuntsluiting, maar gebruik je een slechte cilinder? Dan ben je niet goed beveiligd. Laat je daarom altijd adviseren door de gecertificeerde vakmensen van Stijlplus.

Elektrische bediening

Cilindersloten kunnen tegenwoordig ook digitaal worden aangedreven. Zo is het mogelijk om deuren te openen met sleutels, tags, pasjes of je mobiele telefoon! Er zijn veel mogelijkheden en afhankelijk van je situatie kunnen wij inschatten wat voor jou het beste advies kan zijn. Plan gerust een afspraak in met onze specialist.

Paniekfunctie

Een cilinder slot met paniekfunctie heeft de mogelijkheid om de sleutel aan de binnenzijde in de deur te laten steken zonder dat dat problemen oplevert. Bij een cilinder zonder paniekfunctie komt het regelmatig voor dat iemand zijn deur niet kan openen omdat er aan de binnenzijde nog een sleutel in het cilinderslot steekt.

Installatie

Stijlplus ontzorgt volledig. Wij meten op, adviseren en installeren. Wij zorgen ervoor dat je beveiliging perfect wordt gemonteerd door Politiekeurmerk Veilig Wonen-gecertificeerde monteurs.

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds