Rolluiken

Rolluiken als zonwering zijn erg effectief en behoorlijk populair. Rolluiken zijn volledig verduisterend en kunnen naast zonwerend over meerdere handige eigenschappen beschikken zoals: isolerend, inbraakwerend en geluidwerend. Hou ze op warme dagen dicht en je huis blijft lekker koel. Heerlijk voor een goede nachtrust.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze rolluiken

Standaard rolluik en Solarrolluik

Stijlplus is dealer van Alulux rolluiken en BC Sunprotection, leveranciers van aluminium rolluiken. Deze zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk waardoor wij zeker weten dat je jarenlang profijt en plezier zult hebben van je aankoop. Onze rolluiken zijn ook verkrijgbaar op zonne-energie (Solarrolluik).

Rolluik met kantelbare lamellen / Jaloezie rolluik

Deze rolluik variant is relatief nieuw en biedt de mogelijkheid om het rolluik te gebruiken als een soort jaloezie. Erg fijn als je alle voordelen van een rolluik wilt, maar niet altijd geheel wilt verduisteren. En met een druk op de knop kunnen de lamellen ook weer volledig worden gesloten als een “normaal” rolluik.

Onze projecten

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

Dit zal sluiten in 20 seconden