Rolluiken

Rolluiken als zonwering zijn erg effectief en behoorlijk populair. Rolluiken zijn volledig verduisterend en kunnen naast zonwerend over meerdere handige eigenschappen beschikken zoals: isolerend, inbraakwerend en geluidwerend. Hou ze op warme dagen dicht en je huis blijft lekker koel. Heerlijk voor een goede nachtrust.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze rolluiken

Actie: 20% Korting op alle elektrisch bedienbare rolluiken*

Profiteer nu van onze speciale aanbieding! Tot 22 december ontvang je maar liefst 20% korting op al onze elektrisch bedienbare rolluiken. Maak jouw huis nog comfortabeler en veiliger met onze hoogwaardige rolluiken die eenvoudig te bedienen zijn met slechts een druk op de knop. Bespaar energie, verhoog de privacy en geniet van extra gemak. Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om jouw woonomgeving te verbeteren. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Ontvang de kwaliteit die je verdient, nu met een aantrekkelijke korting tot 22 december.

U heeft nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

*20% korting op alle nieuwe bestellingen geplaatst voor 22-12-2023. De actie is niet geldig in combination met andere acties, kortingen en reeds lopende bestellingen. Niet geldig op inmeten, (de)monteren en losse accessoires. Excl. Montage.

Standaard rolluik en Solarrolluik

Stijlplus is dealer van Alulux rolluiken en BC Sunprotection, leveranciers van aluminium rolluiken. Deze zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk waardoor wij zeker weten dat je jarenlang profijt en plezier zult hebben van je aankoop. Onze rolluiken zijn ook verkrijgbaar op zonne-energie (Solarrolluik).

Rolluik met kantelbare lamellen / Jaloezie rolluik

Deze rolluik variant is relatief nieuw en biedt de mogelijkheid om het rolluik te gebruiken als een soort jaloezie. Erg fijn als je alle voordelen van een rolluik wilt, maar niet altijd geheel wilt verduisteren. En met een druk op de knop kunnen de lamellen ook weer volledig worden gesloten als een “normaal” rolluik.

Onze projecten