Rolgordijn

Rolgordijnen zijn veelzijdig. Ze zijn geschikt als zonwering, geven privacy en een mooie uitstraling aan de woonruimte. De meeste rolgordijnen zijn tegenwoordig gemaakt van polyester, dit materiaal is vorm- en kleurvast.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze rolgordijnen

Zonwering

Rolgordijnen zijn heel geschikt als zonwering. Ze houden je huis aangenaam koel, vooral als je kiest voor een exemplaar met een extra warmtewerende coating aan de buitenzijde.

Verduistering

Met een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer wordt je ’s morgens vroeg niet gewekt door het licht buiten.

Dakraam

Voor een schuin dakraam is het vaak lastig om geschikte raamdecoratie te vinden. Rolgordijnen zijn juist bij uitstek geschikt voor dakramen zoals die van Velux.

Shades

Rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering zoals de Facette Shades van Luxaflex. De stof bestaat uit horizontale transparante en semi-transparante stroken die je over elkaar heen kunt laten vallen. Met Shades heb je optimale controle over de lichtinval.

Handbediening of elektrisch

Rolgordijnen zijn leverbaar met eenvoudige handbediening door een kralenketting aan de zijkant van het gordijn. Voor meer gebruiksgemak is ook elektrische bediening mogelijk.

Stof voor je rolgordijn

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele schitterende stoffen, kleuren en dessins. Bezoek ook eens onze showroom om ons assortiment te bekijken en laat je inspireren.

Twist® Rolgordijnen

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® zijn duo rolgordijnen waarmee je de sfeer en lichtinval naar je eigen wens aanpast. Eenvoudige bediening en op maat gemaakt voor elk raam.