Raam- en deurbeslag

Het is geen onverstandige keuze om te investeren in raam- en deurbeveiliging. Vaak is het raam de zwakke schakel die de inbreker kiest om binnen te komen. Gelukkig bestaan hiertegen steeds betere manieren van raambeveiliging. In de regel geldt ook voor deze beveiliging dat de effectiviteit afhangt van de situatie ter plaatse. Inbrekers worden steeds handiger en hebben gemiddeld 30 seconden nodig om binnen te komen. Voorkom inbrekers door goede raam- en deurbeveiliging aan te schaffen.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Één sleutel voor het hele huis

Ons raam- en deurbeslag

Barriérestang

Vaak wordt gezegd dat een opening zo klein als 15 centimeter al genoeg kan zijn om in een woning binnen te dringen. Gelukkig zijn er allerlei vormen van inbraakbeveiliging, die ook geschikt zijn voor ramen. Deze beveiligen op zo’n manier dat je nog steeds kunt blijven profiteren van frisse lucht en daglicht. Ze zorgen ervoor dat je de mate waarin een raam opent kunt fixeren, of dat het breken van het glas door een inbreker geen manier is om je huis binnen te dringen.

Raamsluiting

Vaak is het raam de zwakke schakel die de inbreker kiest om binnen te komen. Een goede raamsluiting is daarom belangrijk voor de beveiliging van je woning. Gelukkig bestaan hier steeds betere manieren van raamsluitingen voor. Raamsluitingen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is afhankelijk van het type raam. Met raambeveiliging van Stijlplus beveilig je ramen voor gevaar van buiten én van binnen. Met een kwalitatief hoogwaardige raamsluiting, voorzien van een SKG keurmerk, maak je het ongewenste gasten moeilijker om binnen te komen.

Oplegslot

Raamsloten zijn ervoor bedoeld om inbrekers geen kans te gunnen om in te kunnen breken via de ramen. Daarom is het noodzakelijk dat je kiest voor de beste raamsloten om de kans op inbraak via de ramen te verkleinen. Raamsloten laten zich eenvoudig monteren in houten, maar ook in aluminium kozijnen en sponningen. De zogenoemde oplegsloten voor het raam bestaan uit twee delen die je netjes met elkaar moet verbinden. Onze monteurs zijn hier uitermate bedreven in.

Kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag is veiligheidsbeslag dat bestaat uit een buitenschild en een binnenschild waarbij de cilinder helemaal door metaal is omsloten. Hierdoor kan de inbreker de cilinder niet uit het beslag kan trekken en ben je bestand tegen de populaire kerntrek methode.

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds