Deursloten en meerpuntsluitingen

Naast het deurbeslag is een goed mechanisch slot de kern van je deurbeveiliging. Een meerpuntssluiting is een slot dat de deur op drie punten vergrendeld ofwel een driepuntssluiting. De meerpuntssluiting is een alternatief voor traditionele veiligheidssloten of oplegsloten met bijzetsloten, deze dienen afzonderlijk van elkaar te worden vergrendeld met sleutels in de cilinders. Een meerpuntsluiting zorgt dus voor gemak en veiligheid.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Één sleutel voor het hele huis

Onze deursloten en meerpuntsluitingen

Meerpuntsluiting

Een meerpuntssluiting is een slot dat op meerdere punten je deur vergrendelt, en met één sleutel bediend wordt. Door deze krachtige beveiliging wordt de deur vrijwel onmogelijk om te forceren. De meerpuntssluiting staat met uiterlijk 5 punten in verbinding met het kozijn. Wij raden aan om een kwalitatief skg3 sterren cilinder en kerntrekbeslag bij te plaatsen zodat je ook beschermd bent voor de ‘kerntrek’ methode. Met al deze producten bij elkaar ben je kwalitatief en gecertificeerd beveiligd tegen inbraak.

Voordelen meerpuntsluiting

Een meerpuntssluiting voorkomt ook dat je deur kromtrekt. Bovendien vermindert het tocht en geluiden van buitenaf. Een meerpuntssluiting met anti-paniekfunctie is daarnaast extra veilig in geval van nood. In één beweging maak je de deur open en hier heb je geen sleutel voor nodig. Stel dat je eerst drie verschillende sluitingen van het slot af moet halen om naar buiten te kunnen. Hierdoor kunnen in een noodsituatie kostbare seconden verloren gaan.

Elektronisch bediend

Kiezen voor een elektronische meerpuntssluiting biedt meerdere voordelen. Van welke pluspunten je geniet is afhankelijk van het type elektronische meerpuntssluiting dat je kiest. Een elektronische meerpuntssluiting wordt aan een toegangssysteem gekoppeld. Dit kan bijvoorbeeld een codepaneel of een vingerscan zijn.

Installatie

Stijlplus ontzorgt volledig. Je hoeft dus niet zelf in de deur te frezen. Wij zorgen ervoor dat de meerpuntsluiting perfect in de deur wordt gemonteerd door onze Politiekeurmerk Veilig Wonen-gecertificeerde monteurs.

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds