Horren

We houden allemaal van frisse lucht, maar dan natuurlijk wel graag zonder vliegende insecten en pollen. De horren van Stijlplus zorgen ervoor dat u stijlvol uw ramen en deuren kunt openen en kunt genieten van de frisse lucht zonder de ongemakken.
Horren worden exact op maat gemaakt om te zorgen dat ze perfect passen en kunnen in vele kleuren worden geleverd.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze hordeuren

Rolhordeur

Door het vlakke gaas is de hordeur nauwelijks zichtbaar, waardoor een geweldig zicht naar buiten blijft behouden. Daarnaast wordt het gaas van deze hordeur windvast opgesloten door een sterke constructie. Hij stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt of op iedere positie afhankelijk van het type. Door de profieldiepte van slechts 25 mm met vlak gaas is deze deur bijna altijd in de dag te plaatsen.

Schuivende hordeur

Voor grote deuropeningen is de schuifhordeur de ideale oplossing. De stabiele aluminium geleiders en de gelagerde wieltjes in de ondergeleider garanderen een lichte bediening en een lange levensduur. De hordeur is makkelijk uitneembaar in het naseizoen. De schuivende hordeur is ook leverbaar met SoftClose systeem waardoor de hordeur langzaam sluit.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is zelfs te bedienen als je je handen vol hebt. Deze hor schuift niet maar wordt als een deur geopend. Of je hem nu linksom of rechtsom wilt bedienen, dat bepaal jij. Bij je bestelling kun je de scharnierzijde naar wens aangeven.

Plissé hordeur

De elegante plissé hordeur wordt op maat gemaakt. Door de profieldiepte van slechts 25 mm is deze deur bijna altijd in de dag te plaatsen en in opgevouwen toestand vrijwel onzichtbaar. De ketting is voorzien van een witte fluorescerende markering waardoor de hordeur beter zichtbaar is bij schemer. Bij een dubbele deur of schuifpui kunnen plissédeuren naar elkaar toe sluiten. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Onze raamhorren

Rolhor

Stijlplus biedt een rolhor voor vrijwel elk raam. Een rolhor is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een dakraam en een draai- kiepraam. Met het eigentijdse design past de rolhor bij elke woonstijl en is daarnaast geluidsarm te bedienen. Verkrijgbaar in verschillende soorten gaas, bijvoorbeeld speciaal gaas tegen pollen.

Vast hor / inzethor

Een inzethor is specifiek ontwikkeld voor draai-kiepramen met een kozijn van kunststof, hout of aluminium. De montage gaat met klemveer, waardoor je niet hoeft te schroeven. In alle RAL-kleuren en met verschillende gaas soorten verkrijgbaar. Omdat het hor vast is kun je altijd zorgeloos het raam openzetten. 

Plissé raamhor

De plissé raamhor is ideaal voor hoge ramen. Dit product stopt in iedere positie. De rolhor op maat is eenvoudig te bedienen bij hoge/ moeilijk bereikbare ramen door de verticale bedieningslijst. De plissé rolhor heeft slechts een diepte van 22 mm.

Horren tegen hooikoorts

Het voornaamste doel van horren is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Door te kiezen voor Poll-tex® gaas wordt 90% van alle pollen uit de lucht gefilterd en word je beschermd tegen muggen. Ook verkrijgbaar voor hordeuren.

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds