Screen

Een screen is een zonnescherm dat strak langs het raam naar boven en beneden beweegt. Het doek loopt verticaal tussen twee geleiders. Hierdoor nemen ze geen kostbare ruimte in beslag en behoud je de vrije doorloop langs je ramen.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze screens

Standaard screen

Standaard screens bewegen verticaal over het raam. Screens zijn niet verduisterend en daarmee blijft je huis lekker licht. Bovendien kun je gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

Zipscreen en Solarscreen

Bij de zipscreen zit het screen met een rits in de geleiders bevestigd. Hierdoor klappert het screen niet met harde wind. Ideaal voor bijv. een lichtstraat. Bovendien zien insecten met een zipscreen geen kans om langs het screen te komen.

Onze zipscreens zijn ook leverbaar met zonnecellen (Solarscreen), zodat deze draadloos gemonteerd kan worden.

Markisolette

Voor hoge ramen kun je kiezen voor een markisolette, ook wel valarm zonnescherm genoemd. Hierbij bestaat het bovenste deel van het scherm uit een screen dat strak langs het raam valt en op een lager punt pas uitvalt naar voren. Hierdoor wordt de zon optimaal geweerd en kan men toch nog naar buiten kijken.

Onze projecten

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds