Kluizen

Heeft u waardevolle sieraden, erfstukken, belangrijke documenten of een camera of laptop die u liever veilig opbergt tegen inbraak en/of brand? Dan is een kluis de ideale oplossing.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Beschermt eigendommen tegen brandschade

Onze kluizen

Inbraakwerende kluizen

Om te voorkomen dat iemand er met uw geld, sleutels, apparatuur of waardepapieren vandoor gaat, kunt u uw waardevolle spullen het beste goed opbergen. Een kluis van Stijlplus is dan de juiste oplossing.

Brandwerend

Je wilt waardevolle bezittingen en documenten natuurlijk goed beschermen tegen diefstal en brand. Een brandwerende kluis is dan de beste oplossing. Door speciaal brandwerend isolatiemateriaal zijn je eigendommen beschermd tegen brandschade.

Elektronisch cijferslot

Elektronische kluizen beveiligen uw eigendommen met een cijferslot. Dit type kluis is erg geschikt voor iedereen die het liefst geen fysieke kluissleutel bij zich wilt dragen.

Geldkluizen

Voorkom dat iemand er met uw geld vandoor kan gaan: berg uw geld en waardevolle papieren op in een geldkluis voor thuis. Bekijk het aanbod zorgvuldig geselecteerde inbraakwerende geldkluizen en brandwerende geldkluizen voor thuis.

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds