Zakelijk en sluitplannen

Stijlplus biedt voor de zakelijke markt ook complete sluitplannen. Geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Één sleutel voor het hele huis

Onze sluitplannen

Gecertificeerde sleutels

Cilindersloten met certificaat zijn voorzien van een patent die zou moeten voorkomen dat de sleutel ongeoorloofd na gemaakt kan worden zonder dat de eigenaar van het systeem daar weet van heeft. Bij een merkpatent is het niet toegestaan om een sleutel na te maken. Dit is redelijk vergelijkbaar met het na maken van kleding. Het is niet toegestaan, maar het gebeurt wel. Het namaken van sleutels waar een technisch patent op rust ligt een stuk complexer. Door dit technisch patent mogen sleutelblanc-fabrikanten deze blancs niet namaken. De sleutel specialist kan dus niet aan de desbetreffende sleutel komen als hij geen erkend dealer is van dit specifieke merk. Patenten gelden meestal zo’n 30 jaar. De ontwikkeling van een cilinder slot en de keuring hiervan nemen meestal ook een paar in beslag, dus de effectieve looptijd van zo’n patent is circa 25 jaar.

Waarom een sluitplan

Een sluitsysteem is de ideale oplossing wanneer binnen een organisatie met zo weinig mogelijk sleutels meerdere deuren bediend moeten worden. Een sluitsysteem beschikt over hoofdsleutels en onderliggende sleutels. De hoofdsleutels hebben toegang tot alle deuren, de onderliggende sleutels hebben toegang tot specifieke (vooraf bepaald) deuren. Een sluitsysteem wordt veel gebruikt door bedrijven en door VVE’s.

In een sluitplan is het toegangsrecht zo geregeld dat bijvoorbeeld een medewerker beschikt over een sleutel van 1 specifieke afdeling en de directie over alle afdelingen. En zo kan dit ook bij bijvoorbeeld appartementencomplexen: een bewoner heeft alleen toegang tot zijn eigen woning en schuur, de schoonmaker heeft alleen toegang tot de hoofdeur en de eigenaar tot alle deuren.

Paniekfunctie

Een cilinder slot met paniekfunctie heeft de mogelijkheid om de sleutel aan de binnenzijde in de deur te laten steken zonder dat dat problemen oplevert. Bij een cilinder zonder paniekfunctie komt het regelmatig voor dat iemand zijn deur niet kan openen omdat er aan de binnenzijde nog een sleutel in het cilinderslot steekt.

Elektrische bediening

Cilindersloten kunnen tegenwoordig ook digitaal worden aangedreven. Zo is het mogelijk om deuren te openen met sleutels, tags, pasjes of je mobiele telefoon. Er zijn veel mogelijkheden en afhankelijk van je situatie kunnen wij inschatten wat voor jou het beste advies kan zijn. Plan gerust een afspraak in met onze specialist.

Installatie

Stijlplus ontzorgt volledig. Wij meten op, adviseren en installeren. Wij zorgen ervoor dat je beveiliging perfect wordt gemonteerd door Politiekeurmerk Veilig Wonen-gecertificeerde monteurs.

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds