Binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee houdt u het binnenklimaat in uw woning aangenaam en beschikt u tevens over mooie raamdecoratie. Een aantrekkelijk venster en het juiste licht kunnen alles veranderen – van je kamer tot je humeur.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze binnenzonwering

Rolgordijn

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar als lichtdoorlatend en met verduistering. Verduisterende rolgordijnen zijn geschikt voor de slaapkamer. Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer hebben wij speciale rolgordijnen.

Plisségordijn

Plisségordijnen zijn strak geplooide gordijnen met een elegante uitstraling. Met het populaire topdown & bottomup systeem kun je zelf bepalen welk deel van het raam wordt bedekt.

Jaloezie

Jaloezieën zijn al jarenlang populair als binnenzonwering. Ze zijn verkrijgbaar in aluminium, PVC of hout, met brede of smalle lamellen en in vele kleuren. Dat maakt jaloezieën geschikt voor iedere woonstijl.

Smart Home

Bedien je slimme raamdecoratie automatisch op afstand, waar en wanneer je maar wilt. Met een afstandsbediening, app- of spraakbesturing.