Plissé gordijn

Plissé is Frans voor geplooid, de naam plisségordijnen is dan ook logisch. Het gordijn bestaat uit strak gevouwen, geplooide stof en heeft een elegante en bijzondere uitstraling. Door de geplooide structuur beschikken ze ook nog eens over isolerende eigenschappen.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze plissé gordijnen

Dubbele plissé gordijn

Dubbele plissé gordijnen hebben twee lagen, terwijl plisségordijnen één laag hebben. Door die twee lagen isoleren deze gordijnen erg goed en ook zijn optrekkoorden en koordgaatjes minder goed zichtbaar.

Top-down/bottum-up systeem

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met het top-down/bottom-up systeem. Hiermee kun je het gordijn zowel aan de bovenkant als aan de onderkant open en dicht doen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen het middelste gedeelte van het raam bedekken. Zo heb je geen last van pottenkijkers, maar heb je wel plezier van optimale lichtinval.

Handbediening of elektrisch

Plisségordijnen zijn leverbaar met eenvoudige handbediening door een kralenketting aan de zijkant van het gordijn. Voor meer gebruiksgemak is ook elektrische bediening mogelijk.

Stoffen voor plissé gordijnen

Plisségordijnen worden op maat gemaakt in de stof en kleur van jouw keuze. Wij adviseren je natuurlijk graag, zodat je altijd een product krijgt dat helemaal aan jouw wensen voldoet.
De stoffen kunnen worden voorzien van een speciale coating om ze zon- en hittewerend of vuilafstotend te maken.