Zonnescherm

Een zonnescherm biedt veel schaduwruimte op je terras en houdt de zon optimaal uit je huis, terwijl je nog goed naar buiten kunt kijken. Als een zonnescherm is ingeklapt zie je niet meer dan een strakke cassette aan de muur.

De juiste kwaliteit met topgaranties

Speciaal op maat gemaakt

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Enorme keuze aan binnen- en buitenzonwering

Kwaliteit in elke prijsklasse

Onze zonneschermen

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is eenvoudig van constructie en daardoor een voordelige en effectieve vorm van zonwering. Een nadeel van een uitvalscherm is dat je er niet onderdoor kunt lopen. Wil je dat wel omdat je raam bijvoorbeeld grenst aan je terras? Dan is een knikarmscherm of screen een goede oplossing.

Markisolette

Voor hoge ramen kun je kiezen voor een markisolette, ook wel valarm zonnescherm genoemd. Hierbij bestaat het bovenste deel van het scherm uit een screen dat strak langs het raam valt en op een lager punt pas uitvalt naar voren. Hierdoor wordt de zon optimaal geweerd en kan men toch nog naar buiten kijken.

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is een ideale overkapping van je terras op warme zomerdagen. Tegelijkertijd wordt de zon uit je huis gehouden waardoor het heerlijk koel blijft binnen.

Een knikarmscherm wordt aan de gevel gemonteerd en met behulp van 2 knikarmen horizontaal uitgerold. Hierdoor hou je vrije doorloop op je terras.

Onze projecten

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

This will close in 20 seconds