Inbraakbeveiliging

Een veilig thuis

De juiste kwaliteit met topgaranties

Officiele LoxUp partner: transparante en eerlijke prijzen

Advies, opmeten, monteren en opruimen. Wij regelen alles voor je!

Politie Keurmerk Veilig Wonen-gecertificeerd personeel

Één sleutel voor het hele huis

Inbraakbeveiliging door Stijlplus

Stijlplus heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van hang- en sluitwerk en heeft zich in de laatste jaren sterk ontwikkeld in de nieuwste producten die op de markt zijn. Zoals de gebruiksvriendelijke meerpuntsluitingen en digitale toegang met biometrie.

Bij Stijlplus bent u verzekerd van:

 

  • Service zoals u van ons gewend bent.
  • PKVW gecertificeerd personeel.
  • Alleen A-kwaliteit producten.
  • Stijlplus luistert en levert de producten die je kan verwachten. Geeft een heldere uitleg op locatie en geeft een eerlijk en transparante offerte.
  • Aangesloten bij LOXUP een partnerschap voor slotenmakers met eerlijke prijzen.
  • Directe communicatie en snelle levering.

Benieuwd naar onze inbraakpreventieve producten en diensten? Bekijk onze inbraakpreventie.

Stijging aantal woninginbraken

Woninginbraken zijn voor het eerst sinds jaren gestegen. Met een stijging van 7% komt het aantal inbraken in 2022 uit op ruim 25.000. Er is sprake van een direct verband met de coronamaatregelen. Veel mensen werkten thuis en lag het aantal inbraken in 2021 uitzonderlijk laag.

De verwachting is dat deze stijging in 2023 doorzet naar ruim 25.000 inbraken per jaar.

“Bij mij valt niks toch te halen.” Is een veelgehoorde opmerking als het gaat om woninginbraak. Drie op de vier van woningeigenaren denkt dat de beveiliging van hun woning op orde is. Het preventief beveiligen van je huis kost geld en voelt niet altijd als een goede investering. 90% Van de mensen neemt pas maatregelen nadat er een een inbraak(poging) plaatsvond.

Financiële gevolgen

Gemiddeld wordt er voor meer dan € 2.500,- aan spullen door inbrekers gestolen. De meeste verzekeringen dekken hier nog niet eens de helft van. Daarnaast zijn er ook kosten verbonden als gevolg van de inbraak(poging). Een kapotte deur of ruit en sloten moeten vervangen worden. Inbraakpreventie maatregelen kosten natuurlijk ook (veel) geld, maar voorkomen wellicht alle financiële en emotionele gevolgen van een inbraak.

Emotionele gevolgen

Naast de financiële gevolgen ondervindt driekwart van de slachtoffers fysieke en of emotionele klachten na een inbraak(poging). De klachten hebben vooral betrekking op de nachtrust en het veiligheidsgevoel. Zo wordt een grote groep sneller wakker, schrikken ze van bijna elk geluidje en voelen ze zich niet meer veilig in eigen huis. Daarnaast hebben veel mensen last van concentratieproblemen en kampen ze met het gevoel van boosheid en irritatie. Deze gevolgen kunnen lang aanhouden. Voorkomen dus echt beter dan genezen.

Laat je woning

professioneel beveiligen

Maak een afspraak met Stijlplus

Adviesgesprek

Adresgegevens

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen
info@stijlplus.nl
www.stijlplus.nl
0174 357 357
KvK: 72396083

Openingstijden:

Maandag
Gesloten

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
09:00 – 12:30 / 13:00 – 17:00 uur

Zaterdag
10:00 – 14:00 op afspraak

Stijlplus

Werkzaamheden Oosteinde


Door werkzaamheden aan het Oosteinde zijn wij via die weg afgesloten. Wateringen is net Rome, dus via de andere wegen zijn wij nog steeds goed bereikbaar. Klik hier voor de kaart met alternatieve routes.

Tot snel!

Dit zal sluiten in 20 seconden